25n
25N
25N

Arranca la Setmana del Comerç d'Alfafar

Arranca la Setmana del Comerç d'Alfafar
11/12/2018 -

Alfafar arranca una setmana dedicada a la trobada entre el sector del comerç de proximitat, el públic juvenil i les persones emprenedores, amb l’objectiu d’afrontar els reptes del xicotet comerç des d’una perspectiva innovadora: plantejar la necessitat del relleu generacional i les oportunitats que ofereix el sector comercial d’Alfafar.

D’aquesta forma, des del 10 fins al 15 de desembre, l’àrea de Comerç de l’Agència de Desenvolupament Local d’Alfafar, amb la col·laboració dels departaments de Joventut i Mercat Municipal, oferirà un programa d’activitats dirigides als comerciants, joves i persones emprenedores tant d’Alfafar com dels municipis veïns.

Emprendre en comerç local

La programació contempla una sèrie de tallers i jornades orientades a mostrar les eines necessàries per a emprendre, especialment en el comerç de proximitat.

A través de sessions d’assessorament i coaching, professionals del sector, entre ells la Mancomunitat de l’Horta Sud, donaran les claus perquè les persones emprenedores o comerciants amb noves idees coneguen totes les ajudes al seu abast i les oportunitats que ofereix el sector comercial de la localitat.

Networking i associacionisme

Un altre dels pilars d’aquesta programació és el foment del treball en xarxa, en l’àmbit comarcal, entre les associacions de comerciants i professionals de l’Horta Sud i de la ciutat de València.

En aquest sentit, i amb la col·laboració de la Fundació Horta Sud, se celebrarà una jornada de trobada d’associacions de comerciants, a més d’un networking en el Mercat Municipal d’Alfafar entre joventut emprenedora i comerç de llarga trajectòria.

Activitats infantils

Per a acostar les bondats i particularitats del comerç de proximitat, el dissabte 15 de desembre tindrà lloc una jornada exclusivament dedicada al públic infantil, amb tallers i activitats dedicades a fomentar el consum sostenible i els productes únics del comerç local d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 15 =

CCCC
torrent