25n
25N
25N

Arranca el programa de desenvolupament empresarial per a comerciants d'Alfafar

Arranca el programa de desenvolupament empresarial per a comerciants d'Alfafar
19/06/2019 -

L’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament d’Alfafar ha iniciat en col·laboració amb la Mancomunitat de l’Horta Sud el nou programa de Desenvolupament Empresarial, un servei d’assessorament a empreses, xicotets comerços i autònoms d’Alfafar.

El nou servei de Desenvolupament Empresarial és un programa de diagnòstic de la situació actual d’empreses de sectors econòmics tradicionals, com són les empreses familiars, microempreses o persones autònomes i comerços de proximitat.

D’aquesta forma, el personal tècnic de la Mancomunitat de l’Horta Sud ha iniciat les seues visites als establiments que l’han sol·licitat a través de l’ADL d’Alfafar, per a realitzar una revisió prèvia dels indicadors estratègics del negoci.

El següent pas serà que aquestes empreses puguen obtenir els coneixements i recursos necessaris perquè puguen plantejar millores en la gestió econòmica i comercial en la seua activitat diària.
A més, amb l’objectiu que aquest nou servei arribe al màxim nombre de xicotets comerços, el tècnic de la Mancomunitat i l’agent d’Ocupació i Desenvolupament Local d’Alfafar han mantingut una reunió amb el president d’Acypal (Associació de comerciants i professions d’Alfafar), Mauro Lorenzo, per a fomentar entre els seus associats la participació en el programa d’assessorament.

Amb aquesta nova acció l’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua ADL, mostra el seu compromís per implementar de forma efectiva el pla estratègic que recull l’Acord Comarcal per la Creació d’Ocupació (ACCO), que posa la seua atenció en el desenvolupament de les àrees d’ocupació, emprenedoria i comerç.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + vint =

museo etnologia
ficcions 2019-2020