25n
25N
25N

Arranca el dispositiu de salvament a les platges

Arranca el dispositiu de salvament a les platges
01/06/2018 -

Demà dissabte comença el «complet» dispositiu de salvament i socorrisme a totes les platges del terme municipal de València, excepte en les platges de la Devesa i del Perellonet que ja estaran vigilades des de hui divendres. Més de 80 persones conformen el servici de vigilància, tal com ha explicat la regidora delegada de Platges, Pilar Soriano.

El personal comptarà amb tres motos aquàtiques, quatre quads, quatre embarcacions i sis ambulàncies repartides per les postes sanitàries de les huit platges del litoral del terme municipal.

També cal dir que a partir de l’11 de juny comença el bany accessible. Es pot realitzar en tres punts: Pinedo, Cabanyal i Malva-rosa i estarà atés per fins a 10 persones. Els punts estan dotats de cadires amfíbies, grues de mobilització i elements de flotació necessaris.

A més, hi ha dos punts de suport al bany amb cita prèvia al Perellonet. Al mateix temps, s’instal·laran boies perpendiculars a la vora de la platja, que serveixen de suport per a entrar al mar a les persones amb dificultats de mobilitat.

«Des del servici de platges de l’Ajuntament de València hem treballat per oferir, a partir d’ara que comença la temporada de platges, els millors servicis per garantir la seguretat de tota la ciutadania i per gaudir tranquil·lament del bany i de les nostres platges, que un any més han aconseguit el distintiu de la bandera blava. Recordem també que, enguany, com a novetat, podem gaudir d’un canal de natació convenientment senyalitzat i separat a la zona nord de la platja de la Malva-rosa», ha dit la regidora Soriano.

LES PLATGES S’OMPLEN D’ACTIVITATS

La temporada de platges inclou també activitats diverses a les platges de València. De nou, com en anys anteriors, la ciutadania podrà gaudir de projeccions de cine (dues sessions: una en juliol i l’altra en agost), tallers de primers auxilis, jornades de protecció solar (fetes en col·laboració amb el Col·legi d’Òptics i Creu Roja), jocs infantils i xarxes de voleibol en quasi totes les platges, el canal de natació en la Malva-rosa o diversos campionats de voleibol platja, futbol i rugbi organitzats per la Fundació Esportiva Municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =

CCCC
torrent