caixa popular

El raper Arkano inaugura la campanya 'Trenquem el silenci' amb una xarrada contra l'assetjament escolar

El raper Arkano inaugura la campanya 'Trenquem el silenci' amb una xarrada contra l'assetjament escolar
09/11/2018 -

Catarroja ha donat inici a la campanya ‘Trenquem el silenci’, una iniciativa que pretén fer reflexionar sobre l’assetjament escolar i la violència masclista amb diverses activitats, principalment, dirigides al públic jove.

La primera d’elles va celebrar-se ahir, dijous 8, al Teatre Auditori de Catarroja, i va comptar amb la participació de la companyia ClownDestino i el raper Arkano. Així, en una sessió doble – a les 10 hores per als centres escolars i a les 18 hores amb entrada lliure– les persones assistents van poder gaudir de l’obra Micromaqué, centrada en la identificació de micromasclismes en les nostres accions quotidianes, i de la xarrada “El arte de vivir”, on Arkano va reflexionar sobre l’assetjament escolar.

Tanmateix, aquesta no serà l’única activitat prevista. Dins de la campanya, també s’inaugurarà l’exposició fotogràfica ‘Trenquem el silenci’, a càrrec de les persones participants del programa d’inserció sociolaboral Pont. La mostra estarà oberta al públic a partir del dimecres 14 a les 18.30 hores.

Xarrada de Sònia Cervantes

Per últim, el divendres 23 la psicòloga Sònia Cervantes oferirà la xarrada “Bullying, cuando las palabras dañan” a les 10 hores al TAC, dirigida a alumnat de primer cicle d’ESO. De vesprada, Cervantes donarà la ponència “Amores que matan” i, posteriorment, la companyia ClowDestino oferirà l’espectacle Micromaqué. L’acte començarà a les 18.30 hores i l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

Per a la regidora d’Educació i Benestar Social, Núria Blanch, “l’administració ha de treballar braç a braç amb els i les docents i apostar per l’educació de la nostra societat del futur”. “L’educació és fonamental per a fomentar la igualtat i eliminar els estereotips de gènere. Des del sistema educatiu és possible també treballar en la prevenció de la violència a través de la detecció precoç i la pràctica en la solució pacífica i dialògica de conflictes”, ha explicat Blanch.

Més informació


0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + quinze =