25n
25N
25N

Arcadi España valora el treball de la societat civil "per una infraestructura essencial com és el Corredor Mediterrani"

Arcadi España valora el treball de la societat civil "per una infraestructura essencial com és el Corredor Mediterrani"
24/09/2019 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha valorat el treball que fa la societat civil pel Corredor Mediterrani, “una infraestructura que és per a tots, no solament per a la Comunitat Valenciana, sinó també per al conjunt d’Espanya i d’Europa”.

Per al conseller, que ha fet aquestes declaracions després de l’obertura de la jornada Encreuament de Corredors,”tenim sort de disposar d’una societat civil tan viva que aporta els seus propis recursos per a donar suport a una obra d’infraestructura que d’una altra forma haguera tardat encara més a executar-se”.

Així mateix, ha afegit que en l’execució del Corredor, “s’està evolucionant bé i s’estan fent els passos adequats”, i ha expressat la seua confiança en què la convocatòria electoral no alentisca les licitacions i inversions que s’estan fent en els dos corredors, tant el Cantàbric com el Mediterrani.

Com ha explicat el conseller, aquesta jornada sobre el Corredor Mediterrani i el Corredor Cantàbric-Mediterrani, organitzada per l’Associació Valenciana d’Empresaris, AVE, al costat de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, CEV, s’emmarca en “la revisió mèdica que se sol fer cada mes perquè ningú perda de vista que aquesta infraestructura és essencial per a tots”.

La jornada ‘Encreuament de Corredors’ compta amb la participació del comissionat del Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira, i dels presidents de les autoritats portuàries de València i Bilbao, Aurelio Martínez i Ricardo Barkala, respectivament, així com dels diferents actors del sector logístic. La jornada ha sigut inaugurada pel president d’AVE, Vicente Boluda, i el president de CEV, Salvador Navarro.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + dos =