25n
25N
25N

Arcadi España insta a crear un Fons d'Infraestructures de Mobilitat per a impulsar la creació d'ocupació

Arcadi España insta a crear un Fons d'Infraestructures de Mobilitat per a impulsar la creació d'ocupació
24/03/2020 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha participat aquesta vesprada en una reunió telemàtica amb el Ministre de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, i la resta de consellers autonòmics de transport, en la qual ha apostat per crear un Fons d’Infraestructures de Mobilitat per a impulsar la creació d’ocupació després de la crisi.

Arcadi España ha traslladat al ministre José Luis Ábalos el seu agraïment per l’esforç i coordinació realitzats des del Ministeri per a facilitar material de protecció com a màscares als professionals del sector de transport, alhora que ha sol·licitat que s’agilite el seu repartiment, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Així mateix ha destacat la importància de treballar de manera conjunta al costat del Ministeri i la resta de comunitats autònomes, per a “garantir la disponibilitat d’àrees de descans per als transportistes”.

El conseller de Política Territorial ha posat l’accent en la necessitat -com van anunciar el ministre i el propi president de la Generalitat, Ximo Puig- de posar en marxa mesures de protecció per a empreses i treballadors amb la finalitat de fer front a aquesta crisi sanitària.

“Mesures que s’hauran de completar amb un paquet d’estímul econòmic en el qual la inversió en infraestructures tindran un paper rellevant. Per exemple, amb un Fons d’Infraestructures de Mobilitat amb recursos de l’administració i la Unió Europea al costat d’empreses privades per a millorar les nostres infraestructures i impulsar la creació d’ocupació amb criteris de sostenibilitat”, ha destacat.

A més, ha sol·licitat que s’estudien mesures per a garantir la liquiditat de les empreses del transport, “un sector estructural i estratègic, sempre disposat, que no descansa”.

Durant la seua intervenció, Arcadi España ha ressaltat de nou “el compromís i dedicació de taxistes, camioners, conductors d’autobús i tots aquells professionals del sector que en aquesta situació d’emergència”. “Estan demostrant, encara més si cap, que són un sector clau. Ara més que mai necessiten el nostre suport per a poder continuar garantint el proveïment de la població i la mobilitat del personal necessari per a eixir d’aquesta crisi sanitària”, ha agregat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − cinc =