25n
25N
25N

Arcadi España destaca la importància de la CV-35 per al desenvolupament del Camp de Túria i la vertebració de la província de València

L’actuació compta amb una inversió de prop de 12 milions d’euros i un termini d’execució de 18 mesos

Arcadi España destaca la importància de la CV-35 per al desenvolupament del Camp de Túria i la vertebració de la província de València
31/01/2020 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha destacat en la seua visita a les obres del tercer carril de la CV-35 la importància d’aquesta carretera per al desenvolupament no sols de la comarca del Camp de Túria, sinó per a la vertebració de la província de València.

El titular d’Obres Públiques ha ressaltat la inversió de prop de 12 milions d’euros que permetrà un tercer carril en un tram aproximat de 6 quilòmetres de la CV-35, entre la Pobla de Vallbona i Llíria. Aquesta obra, ha assenyalat, “és una actuació més dins de l’impuls que està donant la conselleria a vertebrar la província i a millorar la mobilitat de milers de valencians”.

Com ha recordat, la CV-35 vertebra la província de València i uneix la costa amb l’interior. En aquest sentit, Arcadi España ha ressaltat el caràcter fonamental que té aquesta carretera en tractar-se “d’una via principal per a tots els veïns i veïnes d’aquesta província, descongestiona moltes ciutats i serveix perquè el territori siga més sostenible, permet que la gent puga continuar vivint en els seus municipis”.

D’igual manera, el conseller d’Obres Públiques ha fet referència als beneficis que aportar als polígons industrials i ha visitat juntament amb l’alcalde de la ciutat, Manuel Civera, el polígon industrial de Llíria, una de les zones més beneficiades per aquesta actuació en la CV-35 i on a la fi d’any, treballaran 4.000 persones.

Per part seua, l’alcalde Llíria, en nom dels municipis del Camp de Túria ha agraït a la Generalitat aquesta obra per la importància que té per a la comarca i la implantació de noves empreses així com per a la connexió amb els Serrans que augmenta les oportunitats al món rural.

Aquestes obres consisteixen en la construcció d’un tercer carril de l’autovia CV-35, en cada sentit, entre La Pobla de Vallbona i l’enllaç d’accés nord a Llíria, i compta amb una inversió de la Generalitat d’11.855.572 euros. L’actuació concerneix els termes municipals de La Pobla de Vallbona, Benissanó i Llíria.

La carretera CV-35, de titularitat de la Generalitat, connecta la ciutat de València amb les comarques interiors de Rincón d’Ademuz i Els Serrans. En els seus primers 36 km presenta les característiques d’una autovia fins a l’entorn del terme municipal de Casinos que passa a carretera convencional

Aquesta obra té un termini d’execució de 18 mesos i està previst la seua finalització el maig de 2021. Les característiques geomètriques mínimes tingudes en compte per al seu disseny corresponen a una velocitat de projecte de 120 quilòmetres per hora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − cinc =