25n
25N
25N

España assegura que en la CV-500 "no es farà res sense l'acord dels veïns i dels alcaldes"

España assegura que en la CV-500 "no es farà res sense l'acord dels veïns i dels alcaldes"
15/11/2019 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha assegurat aquest divendres que en la carretera CV-500 “no es farà res sense l’acord dels veïns i veïnes i dels alcaldes” de les poblacions de l’entorn d’aquesta via.

España s’ha pronunciat d’aquesta manera en la roda de premsa posterior al ple del Govern valencià, en la qual ha actuat com a portaveu de l’Executiu autonòmic en substitució de la vicepresidenta i portaveu, Mónica Oltra.

El conseller ha realitzat aquestes declaracions preguntat per les paraules de l’alcalde de València, Joan Ribó, que va assenyalar aquest dijous que les actuacions que es duguen a terme en la CV-500 s’han de “consensuar amb els veïns i amb l’Ajuntament”.

“Compartisc plenament i m’alegre de les declaracions de l’alcalde de València, entre altres coses, perquè se suma al que la conselleria porta dient des de fa dies”, ha respost Arcadi España, que ha asseverat a continuació que “no es farà res que no estiga consensuat amb els alcaldes i amb els veïns i veïnes que viuen al voltant de la carretera CV-500 i al parc natural de l’Albufera”.

Així, el conseller ha subratllat que coincideix “plenament amb l’alcalde” i ha valorat que “se sume a la voluntat que hem mostrat des del primer moment quan han eixit aqueixes veus disconformes amb el projecte”.

“Ja s’ha reunit la conselleria diverses vegades amb els alcaldes. Continuarem aqueixa tasca. I repetisc que no es farà res en la CV-500 sense l’acord dels veïns i les veïnes i, per descomptat, dels seus representants, que són els alcaldes”, ha indicat España.

Igualment, el titular de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha afirmat que s’actuarà “en coordinació absoluta sempre amb l’Ajuntament de València”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − quinze =

ccccinema
activem alfafar