25n
25N
25N

Un recorregut pels arbres de Nadal que il·luminen València

Descobreix on estan situats els dotze arbres de Nadal de València en aquest 2020

Un recorregut pels arbres de Nadal que il·luminen València
04/12/2020 -

Els arbres de Nadal inunden els carrers de València. I és que l’Ajuntament de València, malgrat viure un Nadal diferent per la situació sanitària, s’ha proposat adornar la ciutat i omplir-la de l’ambient nadalenc tan esperat en aquesta època.

Uns arbres que, per fi, ahir dijous, van començar a il·luminar oficialment, donant la benvinguda a Nadal, i omplint de màgia les diferents places de València.

Encara que s’ha optat per no millorar la il·luminació i decoració, s’ha mantingut la d’altres anys, per la qual cosa es descentralitza la decoració nadalenca, amb l’objectiu no sols de dotar de protagonisme a tots els districtes de la ciutat, sinó també per a reforçar l’activitat comercial dels barris.

En aquest sentit, a més del tradicional arbre de Nadal de la plaça de l’Ajuntament, d’uns 20 metres d’altura, i de l’arbre en la plaça de la Reina, també s’han instal·lat onze arbres de 6 metres juntament amb il·luminació en les places de Campanar, Sant Valero- en Russafa-, Patraix, Benimaclet, Cabanyal, Sant Marcel·lí, Orriols, Doctor Collado -en el Mercat-, Proveïments, Benicalap i Malilla.

Complementàriament, compta amb il·luminació la façana de l’Ajuntament, el pessebre de la plaça de la Reina i els carrers de la Pau i Sant Vicent (entre la Reina i Maria Cristina).

A més, també es podrà gaudir a la ciutat dels tradicionals mercats ambulants nadalencs, així com visitar el pessebre de l’Ajuntament de València, amb més de 300 figures, o el tradicional pessebre monumental de la plaça de la Reina.

Comença el compte arrere per a gaudir, malgrat la situació tan complicada que vivim, d’aquestes dates tan assenyalades juntament amb el bon ambient que transmet la il·luminació dels carrers de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 17 =