caixa popular

Aquest estiu El Perelló està de moda

La localidad ha organitzat nombroses activitats per a tots els pùblics.

Aquest estiu El Perelló està de moda
10/07/2017 -

Ja estem en estiu i El Perelló t’espera amb una completa programació festiu-cultural per a tots el públics. Amb concerts, teatre, tallers, balls, orquestres i musicals, este any El Perelló innova amb un Festival de colors el pròxim 26 d’agost.

Canta, balla, riu… L’Orquestra Montecarlo repeteix en El Perelló per fer de la nit del dissabte 15 de juliol la més divertida i espectacular de l’estiu.

A més més, gràcies a l’èxit collit en les passades festes de desembre, aquest estiu tornen les Gastronetas amb les seues food-trucks més exclusives. Vuit caravanes vintage formaran aquest mercat gastronòmada amb menjar de tots els racons del món i activitats creatives i gratuïtes per a tots els públics, els dies 3, 4 i 5 d’agost en el Passeig marítim de El Perelló.

Aquest estiu vine al Perelló i gaudeix de totes les nostres activitats, i com sempre, dels comerços tradicionals i la excel·lent gastronomia tradicional i de qualitat que t’oferix El Perelló en un entorn privilegiat entre l’Albufera i el mar mediterrani. I per la nit, no et pots perdre els pubs perelloners, on pots trobar molts ambients diferents, tots ells plens de vida i diversió.

Tant de dia com de nit, El Perelló és per a tu. Este estiu descobreix, gaudeix i sent El Perelló!
Programació completa i actualitzada en http://www.elperello.es/va/estiu

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =