caixa popular

Aqua Multiespacio, ofereix una suau volta a la normalitat

El mes de setembre ha arribat i amb ell la volta a l’escola, al treball, als quefers diaris i, per què no, a la rutina

Aqua Multiespacio, ofereix una suau volta a la normalitat
07/09/2017 -

El mes de setembre ha arribat i amb ell la volta a l’escola, al treball, als quefers diaris i, per què no, a la rutina. Pot ser que la ‘costa de setembre’ siga pitjor que la de gener doncs ara cal oblidar els dies de vacances i reprendre el treball. Però tot no té per què ser tan dur, Aqua Multiespacio ofereix una suau volta a normalitat. Este centre comercial compta amb quasi 100 locals entre els quals es troben les principals ensenyes d’Inditex, H&M, Bimba&Lola o Ábacus. Té també més de 20 locals de restauració, Ocine, el gimnàs Activa Club, amb el seu spa, etc. A més, a tot açò, en els últims mesos s’han sumat noves obertures de locals com el restaurant Foodoo, Rituals o Brownie que augmenten la seua oferta perquè sempre tinguem alguna cosa nova a conéixer allí. A ells s’unirà la perfumeria Meravella en unes setmanes, que obrirà la seua primera tenda a València.

La volta a l’escola dels més xicotets de la casa es fa també més divertida amb la LEGO Fun Factory, que porta funcionant en el centre des de desembre. En este temps, més de 40.000 xiquets han passat per allí per a gaudir-la de manera totalment gratuïta. Este espai compta amb 260 m2 distribuïts en dues zones dividides per edats: els xiquets d’1 a 4 anys romanen en la zona Dupplo, on podran utilitzar la seua imaginació per a crear un món diferent amb milers de peces LEGO.

Per la seua banda, els xiquets entre 5 i 11 anys poden gaudir en la zona Classic de piscines de peces, una zona de video jocs LEGO® oficials, una zona de karaoke de LEGO® Friends, zona de construcció de LEGO® City i una de LEGO® Dimensions.

La LEGOFun Factory està oberta cada dia de la setmana, de 17 a 20 hores de dilluns a dijous; de 17 a 21 els divendres; de 12 a 14 i de 17 a 21 els dissabtes i de 12 a 14 i de 17 a 20 els diumenges i festius.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats