25n
25N
25N

Més de 600 xiquets i xiquetes participen en la present edició d'Apunta't a l'Estiu

El programa, organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs, ha comptat amb la participació de més de 600 xiquets entre els 3 i els 16 anys

Més de 600 xiquets i xiquetes participen en la present edició d'Apunta't a l'Estiu
01/08/2018 -

Aquest programa municipal s’engega any rere any amb la finalitat de crear un clima en el qual els xiquets puguen ocupar el seu temps lliure al llarg de l’estiu. Totes les activitats que est engloba estan coordinades per personal qualificat, el qual tracta de fomentar valors com la inclusió i millorar les relacions socials entre els participants.

Els centres que han acollit aquesta edició del programa han sigut el Sanchís Almiñano i el Bonavista, en els quals s’ha pogut veure als participants del programa gaudir d’activitats de jocs aquàtics i tallers de diferents disciplines, entre els quals han sobreeixit els de teatre i cuina. Apunta’t a l’Estiu també ha comptat amb activitats físiques com a esports i excursions, així com altres activitats de caràcter solidari, realitzades en aquesta ocasió pels més majors, que han promogut els treballs d’aprenentatge i servei a la comunitat. Aquestes activitats s’han centrat enguany en diverses causes, com la recollida de fons, aliments i productes d’higiene per a diverses protectores d’animals, així com discursos de conscienciació als veïns de la localitat sobre les responsabilitats que implica tenir animals de companyia.

Una vegada acabat el programa, els participants han celebrat el seu ja tradicional festival de finalització de curs i esperen gaudir del que queda d’estiu compartint el que han aprés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 5 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus