25n
25N
25N

'L'Alqueria Blanca' torna a la televisió d'À Punt

'L'Alqueria Blanca' torna a la televisió d'À Punt
24/01/2019 -

‘L’Alqueria Blanca‘ tornarà a la xicoteta pantalla a partir del pròxim mes de febrer amb una emissió diària en À Punt. Es tracta de la primera sèrie de l’extinta RTVV que recupera la radiotelevisió pública valenciana.

Des del dilluns 4 de febrer, cada dia a les quatre de la vesprada hi haurà una emissió de la ficció televisiva més popular en la història de la Comunitat Valenciana, un viatge pels mítics capítols de l’Alqueria Blanca..

Els teleespectadors tornaran a gaudir amb la vida i les històries de les famílies Pedreguer, Falcó i Doménech, així com amb la resta de veïns d’aquest poble alacantí.

La sèrie compta amb un elenc destacat d’actors com Ferran Gadea, Álex Gadea, Guillermo Montesinos, Carmen Juan, Lola Moltó, Juan Gea, Nani Jiménez, Fran Nortes o Iris Lezkano, recorda l’ens en un comunicat.

‘L’Alqueria Blanca’ és la primera sèrie de la televisió pública valenciana que À Punt recupera per a incloure-la en la seua programació, encara que no és el primer contingut que ha tornat a emetre. Prèviament, des de l’inici de les emissions, ja es va poder veure en antena el programa ‘Comunitat Valenciana dónes de l’aire’.

Totes les emissions d’À Punt Mèdia es poden veure i escoltar també a través de la seua pàgina web.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 12 =