25n
25N
25N

À Punt oferirà 59 places en les oposicions de 2019

À Punt oferirà 59 places en les oposicions de 2019
11/10/2019 -

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha donat llum verda aquest divendres a l’oferta pública d’ocupació (OPE) de 2019, amb un total de 59 llocs de treball distribuïts en 18 categories laborals.

Les oposicions han rebut l’informe favorable de la direcció general de Pressupostos de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic i han sigut negociades amb la representació legal dels treballadors de la corporació.

L’aprovació i posterior publicació de la OPE en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) és el pas previ per a la convocatòria de les oposicions individuals de cada categoria, detalla l’ens en un comunicat.

En concret, es tracta de 16 llocs d’operador d’equip, set d’administratiu, altres set d’auxiliar administratiu, cinc de tècnic en gestió econòmica, tres de tècnic de recursos humans i altres tres de tècnic jurídic.

La resta de les places van per a productor executiu (2), tècnic lingüístic (2), tècnic en telecomunicacions (2), tècnic en informàtica (2), operador de sistemes informàtics (2) o operador electrònic (2).

Finalment, en les oposicions hi haurà un lloc reservat per a cadascuna d’aquestes categories: tècnic en comunicació, tècnic en gestió web, tècnic en màrqueting, tècnic publicista, tècnic en audiències i tècnic d’emissions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 13 =