25n
25N
25N

Aprovat el contracte del Programa d'Activitats Físiques per a Persones Majors

Aprovat el contracte del Programa d'Activitats Físiques per a Persones Majors
27/09/2019 -

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest divendres l’adjudicació del contracte per a la realització i execució de les activitats físiques dins del Programa d’Activitats Socioculturals per a Persones Majors. La portaveu municipal i vicealcaldessa, Sandra Gómez, ha donat a conéixer els assumptes abordats en la reunió de la Junta de Govern Local.

Tal com ha explicat Gómez, «el nou contracte del Programa d’Activitats Físiques per a Persones Majors té una important ampliació pressupostària, la qual cosa ens permetrà arribar a més grups i a més centres i, per tant, millorar el servici». De fet, la previsió és superar les 5.000 persones usuàries amb la contractació de 32 monitors, que faran classes gratuïtes, entre altres matèries, de ioga, taitxí, balls de saló, o gimnàstica… «El que permetrà que l’envelliment de les persones majors de València siga més actiu i més saludable», ha conclòs Sandra Gómez.

La Junta de Govern Local també ha aprovat la renovació del programa de subvencions als comerços històrics, que es va posar en marxa el mandat passat. Sandra Gómez ha recordat «el compromís de l’actual govern municipal amb el nostre comerç, especialment amb el comerç identitari, que treballa el producte valencià: el comerç històric, que és també imatge de ciutat».

Per això, s’ha aprovat una ordre de subvencions de 70.000 € de la qual podran beneficiar-se tots els xicotets comerços amb un valor cadastral que no supere els 360.000 € i que realitzen algun tipus d’inversió o de millora La quantia màxima és de 3.000 € per establiment «amb la qual cosa, pensem que podem arribar a molts locals mitjançant aquestes importants ajudes que atorga l’Ajuntament de València».

Finalment, la portaveu i vicealcaldessa ha anunciat la contractació del nou gerent de la Fundació Esportiva Municipal, Borja Santamaría Herrero, en substitució de Jesús Casedo. El nou director gerent de l’Organisme Autònom «és una persona esportista i vinculada al món de l’esport, mitjançant la seua participació social i cívica en multitud d’entitats esportives», i així mateix, ha destacat Sandra Gómez, és un gran coneixedor del món empresarial, gràcies a la seua experiència professional en entitats com l’antiga Bancaja, l’actual Bankia o l’Ajuntament de Mislata (responsable d’Administració i Recursos Humans).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + tres =