25n
25N
25N

Aprovada la reparació de la façana del Museu d'Història de València

Aprovada la reparació de la façana del Museu d'Història de València
05/10/2018 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València ha aprovat aquest matí el projecte bàsic i d’execució d’obres de reparació de la façana del Museu d’Història de la ciutat. El termini d’execució d’aquesta intervenció és de tres mesos.

Amb un pressupost de més de 154.000 euros, la Regidoria de Patrimoni Històric ha encarregat una actuació que pretén la renovació integral del parament substituint el mur existent per un altre de nova construcció, que mantinga l’aspecte original i la seua funció de font però executat amb les adequades solucions constructives que eviten les filtracions que han provocat aquesta reparació.

El citat projecte ha sigut redactat per l’arquitecte Jorge Bosch Abarca i respon a la necessitat de «valorar el patrimoni de la ciutat de València i recuperar, dignificar i preservar les instal·lacions culturals municipals, com aquest Museu d’Història», tal com ha afirmat la regidora de Patrimoni Històric i Recursos Culturals a l’Ajuntament de València, Glòria Tello Company.

L’edifici del Museu d’Història de València se situa en l’antic dipòsit d’aigua de la ciutat. Construït el 1850, aquesta construcció és un exemple rellevant del patrimoni industrial del cap i casal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 5 =