25n
25N
25N

Aprovada la planificació de 2020 de la FDM

Aprovada la planificació de 2020 de la FDM
23/12/2019 -

La Junta Rectora de la Fundació Esportiva Municipal ha aprovat aquest matí la planificació d’activitats esportives per a 2020 de l’entitat. La previsió manté la línia de treball Dels últims anys, i presenta diverses novetats, com el programa Esports al Barri i noves modalitats esportives.

En l’àmbit de l’esport en edat escolar, que té com a principal objectiu l’educació integral de l’alumnat a través de la pràctica d’activitats fisicoesportives, «el programa 2020 de les Escoles Esportives Municipals espera aconseguir els 450 grups i 6.400 alumnes i alumnes del curs anterior. I a més incorpora sis noves modalitats esportives per al curs 2020-21 (rem, taekwondo, colpbol, natació artística i judo), amb un total de 2700 places totalment o parcialment bonificades», ha explicat la regidora d’Esports, Pilar Bernabé.

Les Escoles Esportives compten, a més, amb campaments infantils durant els tres períodes de vacances del curs (Pasqua, estiu i Nadal), en els quals s’ofereixen 6.956 places, de les quals 701 són reserves bonificades. Un altre Programa Esportiu en Edat Escolar són els Jocs Esportius, una competició que recull un total de 13 modalitats esportives en 800 grups amb més de 12.000 esportistes.

Quant a les activitats organitzades en les instal·lacions esportives municipals, ha anunciat que «el pla espera superar les 300.000 places cobertes entre activitats aquàtiques i en sec en les 58 instal·lacions esportives municipals». Com a novetat en 2020, la Fundació ha destacat la recuperació del servici d’assessorament tècnic a les sales de fitness i musculació de les instal·lacions de gestió directa, així com la implantació d’un protocol d’alertes meteorològiques en les instal·lacions esportives municipals de València.

En l’àmbit d’associacions i voluntariat esportiu, la regidora ha subratllat que «les principals novetats amb vista al curs 2020 seran la recuperació de l’organització de jornades de formació per als equips directius de les Organitzacions Esportives, a més de celebrar que es compleix una dècada de la inauguració de l’Oficina del Voluntariat, que compta per a enguany amb una previsió d’arribar a les 450 persones voluntàries permanents durant els més de 45 esdeveniments esportius en els quals col·labora».

Quant als esdeveniments esportius previstos a la ciutat de València en 2020, se celebraran 130 de nivell local, nacional i internacional, entre els quals es troben la Copa del Món de Triatló, FIH Proleague València Hoquei o 30a Marató de València.

La Junta Rectora de la FDM ha aprovat també el seu Pla Estratègic de Subvencions per al període 2020-2022 que tindrà un cost total de 2.287.641,34 euros. L’aprovació d’aquest pla s’ha fet en el marc de les competències que li corresponen a l’OAM FDM, que desenvolupa la seua activitat amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels residents a la ciutat de València, i està destinat a ajudar a les entitats sense ànim de lucre que col·laboren amb aquest organisme en el desenvolupament dels programes (Escoles Esportives de València, Escoles Esportives en períodes de vacances i Programes de Jocs Esportius)

D’altra banda, s’ha aprovat una revisió de preus de la FDM per a 2020, que suposa un increment del 3,4% de les tarifes, que es mantenien congelades des de 2014. Junt amb això, s’inclouen noves activitats i servicis.

Altres novetats de cara a 2020 són el nou descompte a les famílies nombroses en les instal·lacions gestionades directament per la Fundació, que serà del 20% per a les famílies nombroses de categoria general, i del 50% per a les famílies nombroses de categoria especial. Així mateix, el pla de 2020 recull la implantació del pla Esports al Barri, un programa per a la promoció i dinamització de l’esport en els barris de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 12 =