25n
25N
25N

La Plaça de Sant Marcel·lí es convertirà en zona per a vianants

La Plaça de Sant Marcel·lí es convertirà en zona per a vianants
05/10/2018 -

La Junta de Govern Local ha aprovat hui el projecte tècnic de conversió de la plaça del barri de Sant Marcel·lí en zona de vianants, que comptarà amb 185.000 euros i que espera tindre adjudicada l’obra entre finals d’enguany i principis de 2019.

La portaveu del Govern municipal, Sandra Gómez, ha explicat que la conversió en zona de vianants del barri de la plaça de Sant Marcel·lí respon a «una reivindicació històrica del moviment veïnal» i que, amb la seua aprovació, «es fa realitat». «Volem que València siga una ciutat de places, on aquestes deixen de ser simples creus o rotondes per a ser llocs de trobada ciutadana i recuperem l’espai públic, per al vianant, per a activitats de barri…», ha argumentat Gómez. «Hem aprovat la conversió en zona de vianants del barri de Sant Marcel·lí, un barri que a més de tindre una idiosincràsia i identitat pròpies, compta amb una vida associativa, festiva i cultural que, amb aquest projecte, podrà recuperar per als seus veïns i veïnes el cor del barri», ha afegit.

En la Junta de Govern Local s’ha donat llum verda al projecte tècnic; el pròxim pas serà la licitació i adjudicació de l’obra. «Esperem poder veure-la abans de final d’any», ha concretat l’edil. La conversió en zona de vianants ascendirà a 185.000 euros. «Sant Marcel·lí guarda un entramat urbà de poble, des del bon sentit de la paraula. Volem afavorir que els nostres barris no perden la seua essència».

san marcelino

OBRES EN CABANYAL-CANYAMELAR I EN MALILLA

La Junta de Govern Local ha aprovat també l’adjudicació d’obres de reurbanització de quatre carrers en els barris del Cabanyal-Canyamelar de València, tal com va anunciar ahir el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, qui va destacar que «a través de la renovació i ampliació de voreres, col·locació de vegetació i mobiliari urbà, millorarà l’accessibilitat i la qualitat de vida del barri».

D’altra banda, s’ha confirmat també el contracte de prestació dels serveis per a la redacció del projecte per a la construcció d’un centre sociocultural al barri de Malilla. L’adjudicació comptarà amb un import de 200.677,69 euros i un termini d’execució previst de 64 dies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 8 =

Informacion coronavirus