25n
25N
25N

Aprèn tot el necessari en ‘Oportunitats i Finançament per a PIMES i emprenedors’

El dimarts 14 de febrer la Casa de la Dóna de Torrent acollirà este esdeveniment que s’emmarca dins de la Startup Europe Week

Aprèn tot el necessari en ‘Oportunitats i Finançament per a PIMES i emprenedors’
10/02/2017 -

Dimarts que ve 14 de febrer se celebra a Torrent la taula redona Oportunitats i Finançament per a PIMES i emprenedors. Una iniciativa impulsada des de la Diputació de València, el consistori torrentí i l’empresa municipal IDEAT que s’emmarca dins de la Startup Europe Week. La casa de la Dóna de Torrent acollirà este esdeveniment de 9.00 a 11.00 hores promogut des de la Comissió Europea que el seu objectiu és mostrar les diferents ajudes econòmiques en l’àmbit comunitari.

L’acte comptarà amb la intervenció del regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, el diputat de Projectes Europeus de la Diputació de València, Bartolomé Nofuentes López, l’expert en fons europeus per a projectes d’innovació en Finnova, Juan Biseca Marqués, i la responsable de l’àrea Tècnica de REDIT, Elena Cortés Ventura. La taula redona pretén també mostrar les iniciatives promogudes per les regions per a donar suport als empresaris, informar de l’ecosistema local sobre les possibilitats existents, assessorar a l’emprenedor i establir llaços de contacte amb el teixit social i empresarial.

Els interessats a assistir a la taula poden realitzar les seues inscripcions a través del següent formulari habilitat des d’IDEAT, que pot trobar-se també en la pàgina web de l’ajuntament de Torrent, les xarxes socials del mateix i les xarxes socials d’IDEAT.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 4 =