25n
25N
25N

La DGT llança una app per a portar el permís de conduir al mòbil

Aquesta app gratuïta podrà ser utilitzada a través de tots els dispositius iOS i Android

La DGT llança una app per a portar el permís de conduir al mòbil
20/03/2020 -

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha llançat l’aplicació ‘miDGT’, una app gratuïta, disponible per a dispositius tant iOS com Android, que permet portar el permís de conduir al mòbil, però també la resta de documentació del vehicle. Sens dubte, una eina útil que no només ajudarà a localitzar, de manera molt senzilla, tots els documents, però també, tal com informen des de la DGT, “és una app que evitarà desplaçaments”, després de la declaració de l’estat d’alarma.

Des del dilluns, l’atenció presencial en prefectures de trànsit va quedar suspesa temporalment davant la situació sanitària que ha colpejat el país a causa del coronavirus. D’aquesta manera, la DGT està treballant a incrementar els diferents canals amb els quals compten, amb l’objectiu de facilitar els tràmits que demanden la ciutadania.

Així, tota persona interessada podrà accedir a l’aplicació ‘miDGT’. Per això, serà necessari estar donat d’alta al sistema Cl@ve, la plataforma d’identificació segura per a tramitar electrònicament amb l’Administració General de l’Estat. Una vegada identificat, les persones usuàries podran accedir amb el patró de seguretat registrat.

Després de l’entrada en vigor del Reial decret de l’Estat d’Alarma, s’ha limitat el moviment de persones. En aquest sentit, no només s’han restringit les eixides de la ciutadania, a excepció de comprar productes de primera necessitat, sinó que queda prohibit viatjar més d’una persona en un vehicle particular, produint-se sancions als qui no complisquen les normes establides.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − disset =