25n
25N
25N

Turisme Comunitat Valenciana dóna suport a la candidatura de Llíria a Ciutat Creativa de la Música per la Unesco

L’entitat ha volgut destacar la gran quantitat de ciutadans de Llíria amb estudis musicals

Turisme Comunitat Valenciana dóna suport a la candidatura de Llíria a Ciutat Creativa de la Música per la Unesco
15/01/2019 -

El secretari autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, s’ha reunit amb el regidor de Cultura de Llíria, Paco García, per a conèixer la candidatura d’esta localitat per a formar part de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco en la categoria de ‘Música’. A la reunió també han assistit la directora de l’equip redactor de la candidatura, la professora de la Universitat Politècnica de València María José Viñals, i el tècnic municipal de Turisme, Vicente Sesé.

Colomer ha mostrat el suport de Turisme Comunitat Valenciana a esta candidatura per a aconseguir que “la identitat musical d’esta ciutat i les seues gents obtinga el reconeixement internacional que mereix, una declaració, a més, que contribuiria a potenciar la Comunitat Valenciana com a destinació de turisme musical”.

El secretari autonòmic ha destacat “el gran treball que està realitzant Llíria per a potenciar la música com a atractiu turístic, una labor que donem suport des de Turisme sota la nostra marca Mediterranew Musix”.

Francesc Colomer ha subratllat a més l’alt percentatge dels ciutadans de Llíria amb estudis musicals i el valor dinamitzador que la música té en l’economia local.

El suport de Turisme Comunitat Valenciana se suma al recolzament de la Conselleria de Cultura i al de Les Corts, que va aprovar per unanimitat la declaració de Llíria com “Ciutat Valenciana de la Música”, una denominació que servix per a reforçar el suport que ja ha rebut la candidatura de Llíria a Ciutat Creativa de la Unesco.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + vint =

museo prehistoria