25n
25N
25N

L'aplicació GVA Respon supera les 45.000 descàrregues des de la seua posada en marxa

L'aplicació GVA Respon supera les 45.000 descàrregues des de la seua posada en marxa
15/08/2020 -

L’aplicació gratuïta GVA Respon creada per la Generalitat per a informar la ciutadania d’una manera clara i ràpida sobre les mesures no sanitàries adoptades en relació amb la pandèmia de COVID-19 ha superat les 45.000 descàrregues des de la seua posada en marxa.

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública va crear, el mes d’abril passat, la guia dinàmica GVA Respon . Es tracta de la primera aplicació mòbil -compatible amb tauletes i altres dispositius mòbils- que respon de manera senzilla i ràpida als dubtes més freqüents (no sanitàries) generades per la ciutadania en relació amb la pandèmia de COVID-19, classificades per l’àmbit del seu impacte i amb respostes adaptades a la normativa desenvolupada.

L’aplicació està accessible en castellà i en valencià i respon a qüestions que afecten la ciutadania amb respostes adaptades a la normativa actual tant autonòmica com estatal.

GVA Respon es converteix en un canal d’informació directa entre l’Administració i els ciutadans i les ciutadanes, que soluciona dubtes relacionats amb el treball, la mobilitat i la circulació, l’educació o tràmits relacionats amb l’Administració pública.

Ara la plataforma també inclou un nou apartat per a solucionar els dubtes freqüents sobre l’aplicació del decret llei per a l’ampliació d’habitatge públic a la Comunitat Valenciana mitjançant els drets de tanteig i retracte.

La nova informació està disponible gràcies a la col·laboració amb la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica.

D’altra banda, l”app’ respon a qüestions de col·lectius concrets amb informació actualitzada per a persones treballadores per compte propi o per compte d’altri afectades per ERTO, empresariat, entre altres exemples.

Informació veraç

La informació s’actualitza pel cos d’Inspecció i personal de la Direcció General de Planificació Estratègica, Qualitat i Modernització de l’Administració Pública de la Conselleria de Justícia. Així, la ciutadania es manté informada d’una manera clara i ràpida a través d’una font oficial com és la GVA, la qual cosa permet contrarestar faules i ‘fake news’ que circulen en xarxes socials i es descongestionen altres línies d’informació ja existents.

El procediment de descàrrega és senzill i aplicació és gratuïta. Com en la resta d”app’, es troba disponibles a través de les dues plataformes de compres dels sistemes operatius mòbils com ara Android o IOS (companyia Apple).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =