25n
25N
25N

La 24a edició del Festival de Jazz de València s'ajorna a 2021

La 24a edició del Festival de Jazz de València s'ajorna a 2021
27/05/2020 -

La 24a edició del Festival de Jazz de València, que es desenvolupa tradicionalment durant el mes de juliol, s’ajorna al període estival de 2021 a causa de la situació generada pel COVID 19.

Les circumstàncies que envolten l’actual crisi sanitària, provoquen la incertesa de determinar els formats i els aforaments permesos per a desenvolupar els concerts. En este sentit, les restriccions de públic que es puguen determinar implicaria deixar a molts aficionats sense poder gaudir dels concerts del Festival. Així mateix, s’estan avaluant instruccions respecte a la problemàtica dels instruments de vent i de les veus, tan importants en el món del jazz i per a confeccionar un cartell complet i de qualitat, que s’han de definir encara pel govern d’Espanya.

El Festival de Jazz de València reunix tots els anys un cartell equilibrat entre grups i músics internacionals, nacionals i valencians. En estos moments no es pot confirmar la presència dels músics que teníem previstos procedents d’altres zones.

En definitiva, no es pot fer un Festival a l’alçada de l’excel·lència que el de València ha de tenir i, seguint altres exemples de festivals de jazz espanyols i europeus, el més correcte és ajornar a l’any vinent, mantenint els mateixos compromisos.

El jazz valencià seguirà present en la programació del Palau de la Música, ja que s’està dissenyant una nova edició del cicle «Jazz a Poqueta Nit», dedicat als grups i músics de jazz de la terra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + vint =

caixaontinyent
ruta massamagrell