25n
25N
25N

S'ajorna l'examen de Selectivitat, encara que sense nova data

El Ministeri d’Educació i Formació Professional, el d’Universitats i les comunitats autònomes han decidit adoptar aquesta mesura davant la crisi del coronavirus

S'ajorna l'examen de Selectivitat, encara que sense nova data
17/03/2020 -

El Ministeri d’Educació i Formació Professional, el d’Universitats i les comunitats autònomes s’han reunit, aquest matí, per a decidir si s’ajornava l’examen de Selectivitat, previst per a aquesta primavera. La decisió ha sigut clara. Davant la situació actual del país pel coronavirus, i després de la suspensió de les classes, s’ha optat per ajornar la Selectivitat, encara que sense fixar una nova data.

L’alumnat demanava la suspensió de l’examen, encara que no era una postura compartida per Educació. Per aquest motiu, s’ha decidit posposar la prova, prevista per a les primeres setmanes del mes de juny, i ja es treballa a buscar les dates definitives, tant per a la convocatòria ordinària de les proves d’accés a la universitat, com per a la convocatòria extraordinària de la Selectivitat de 2020.

Representants del govern i de les comunitats autònomes han participat en una reunió telemàtica, l’objectiu principal de la qual era estudiar la possibilitat d’ajornament de l’examen de Selectivitat, que segons un decret del Ministeri d’Educació havia de celebrar-se abans del 19 de juliol. De moment, caldrà esperar fins a conéixer la nova data per a una de les proves educatives més importants.

Des del passat 16 de març, la Generalitat va decretar la suspensió indefinida de les classes als centres educatius de la Comunitat Valenciana, igual que altres comunitats autònomes, davant la pandèmia del coronavirus. Aquesta suspensió en tots els nivells educatius ha provocat que l’alumnat de segon de Batxillerat siga un dels principals afectats en haver d’enfrontar-se a la prova d’accés a la universitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 4 =

bombers
Valencia activa