25n
25N
25N

L'escriptor Muñoz Molina mantindrà la seua trobada amb els lectors a la Biblioteca Valenciana al maig

Per motius d’agenda de l’escriptor, serà el pròxim 10 de maig quan acudisca a Sant Miquel dels Reis. A més, enguany són deu els escriptors que participen en el cicle de Trobada d’Escriptors de la Biblioteca Valenciana

L'escriptor Muñoz Molina mantindrà la seua trobada amb els lectors a la Biblioteca Valenciana al maig
07/02/2017 -

L’escriptor Antonio Muñoz Molina mantindrà la trobada amb els lectors dins del cicle d’Escriptors de la Biblioteca Valenciana el pròxim 10 de maig. Estava previst que Muñoz Molina inaugurara el 8 de febrer la primera trobada amb escriptors de l’any, però s’ha hagut de traslladar a una altra data per motius d’agenda de l’autor, que es troba fora d’Espanya.

Per tant, serà el 15 de febrer i amb l’escriptor Víctor Labrado quan comence el cicle de Trobada amb Escriptors 2017, que enguany augmenta la participació fins a deu escriptors.

El dia 22 de febrer participa Luis Landero; l’1 de març, Fani Grande; el 8 de març, Marta Sanz: el 21 de març, Antonio Cabrera; el 29 de març, Joan Olivares; el 5 d’abril, Teresa Broseta; el 26 d’abril, Marisol González Felip; el 10 de maig, Antonio Muñoz Molina, i tanquen el cicle, el 17 de maig, els il·lustradors Miguel Calatayud i Cristina Durán.

La Biblioteca Valenciana inclou entre les seues activitats d’animació a la lectura les Trobades amb Escriptors on l’autor explica les seues tècniques per a crear les obres literàries i el lector pregunta i descobreix nous matisos del llibre llegit.
En col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Edicions Bromera se selecciona els autors que comprenen els gèneres literaris de narrativa, poesia, teatre i còmic.

És una de les activitats amb més repercussió entre el públic i que més expectació genera. L’any passat més de 3.000 assistents procedents de 46 centres educatius de tota la Comunitat Valenciana van passar per l’església del Monestir de Sant Miquel dels Reis, que és on se celebren les trobades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 6 =