25n
25N
25N

La corporació de Mislata celebra el 40 aniversari de la Constitució Espanyola

L’acte institucional ha servit per a atorgar el reconeixement extraordinari de ‘Respecte als altres’ a un veí destacat pels seus valors de democràcia i diàleg: José Pascual Masías, actual Defensor de la Ciutadania i regidor durant les primeres dècades de democràcia

La corporació de Mislata celebra el 40 aniversari de la Constitució Espanyola
28/12/2018 -

El ple municipal de Mislata va voler posar de manifest el compromís amb els valors democràtics constitucionals a través d’un acte de caràcter commemoratiu, que va convocar a la corporació municipal, portaveus veïnals i entitats cíviques al Saló de Plens de l’Ajuntament. La sessió es va iniciar amb la lectura, per part de l’alcalde de la ciutat, Carlos Fernández Bielsa, de la declaració institucional aprovada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per a commemorar esta efemèride.

Els portaveus dels grups polítics amb representació en el Consistori van fer lectura d’alguns dels articles de la Constitució per a remarcar la seua vigència i posar-los en relleu. Després, l’alcalde Bielsa va posar nom i cognom als valors i idees que promulga la carta magna de l’estat. Així, va fer lliurament del reconeixement extraordinari de l’Ajuntament “Pel respecte als altres” a José Pascual Masías, que va ocupar càrrec de representació públic com a regidor socialista entre 1979 i 2007, i des de llavors ostenta la funció el Defensor de la Ciutadania, des d’una posició d’independència, per a canalitzar el diàleg entre el veïnat i l’administració.

José Pascual, visiblement emocionat, va recordar l’etapa en la qual va ser regidor assegurant que van ser els millors anys de la seua vida i va aprofitar per a reivindicar el valor de la Constitució i de la democràcia des de les institucions locals. Després del lliurament d’una mètopa d’homenatge, els assistents van brindar en el vestíbul del Saló de Plens pels 40 anys de la Constitució Espanyola i van posar davant un photocall per a recordar esta commemoració.

Més informació

mostra viva

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =