25n
25N
25N

L'anell de vianants de Colecamins, la proposta més votada de DecidimVLC

En total, han sigut sis les iniciatives seleccionades per a Patraix

L'anell de vianants de Colecamins, la proposta més votada de DecidimVLC
24/03/2017 -

La segona edició de la consulta ciutadana DecidimVLC ha arribat a la seua fi amb un gran èxit de participació. Un procés participatiu que tenia com a objectiu conéixer l’opinió dels veïns de València sobre les millores i les necessitats més urgents dels diferents barris de la ciutat. En total, s’han seleccionat un total de 71 projectes.

No obstant això, la proposta més votada, amb diferència, ha sigut l’anell de vianants Tres Forques-Patraix, promogut pel col·lectiu Colecamins, i que consisteix en la creació d’un itinerari per a vianants, que connectarà diferents espais significatius del barri.

Així mateix, la resta de projectes seleccionats per a aquest barri valencià han sigut la creació d’un carril bici en el carrer Jesús i Gaspar Aguilar, el parc biosaludable i nova petanca en el Parc de Tres Cruces, els horts escolars, la instal·lació esportiva elemental en Vara de Quart, Safranar i Favara i, finalment, l’adequació i millora de la Plaça Emilio Lluch.

València Extra ha parlat amb l’Associació Veïnal de Patraix, que ens ha realitzat una valoració dels projectes seleccionats. ‘Estem molt satisfets amb les propostes seleccionades. Especialment, amb la dels horts urbans, que ha sigut una iniciativa de El Trenet, i suposa la recuperació de l’horta que un dia va tenir Patraix, així com el carril bici i, per descomptat, l’anell de Colecamins. Totes les iniciatives que estiguen destinades als xiquets, a l’ús de la bicicleta i a la millora del barri són benvingudes’.

Així i tot, des de l’associació també han afegit que ‘és una pena que no haja eixit el projecte de reurbanització de l’Avinguda Giorgeta i Perez Galdós. Ja no solament pel tema de llevar el túnel, que caldria estudiar-ho, però tenien propostes que millorarien la qualitat dels veïns com l’ampliació de les voreres o la pacificació del tràfic’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 20 =