25n
25N
25N

L'anàlisi d'aigües residuals de l'Ajuntament “demostra la seua efectivitat” com a mesura de prevenció del coronavirus

L'anàlisi d'aigües residuals de l'Ajuntament “demostra la seua efectivitat” com a mesura de prevenció del coronavirus
31/07/2020 -

La regidora del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, ha informat hui dels últims resultats de l’anàlisi de les aigües residuals de la ciutat de València com a “mesura d’anticipació” del coronavirus. Uns resultats que segons Valìa “validen la capacitat d’aquesta eina, ja que coincideixen amb l’augment o descens de les PCR confirmades per la Conselleria de Sanitat”. La regidora ha explicat a més que els barris prioritaris ara són Torrefiel, Orriols, Benicalap i Mestalla, que aquest últim es manté respecte als últims dies.

“D’aquesta manera tornem a validar la capacitat d’anticipació d’aquesta eina com la millor mesura de prevenció del coronavirus”, ha explicat Valía. En aquest sentit, la regidora ha puntualitzat que “el repunt que teníem nosaltres la setmana passada coincideix amb els repunts de PCR confirmats per la Conselleria de Sanitat” i que per tant “ara que nosaltres tenim uns índexs més baixos, deduïm que això també es replicarà en les PCR”.

Pel que fa als barris amb major incidència de restes de COVID-19 i que per tant “són prioritaris” per al consistori valencià, són: Torrefiel, Orriols, Benicalap i Mestalla. Sobre aquest últim, que també era un sector a tindre en compte la setmana passada, “el mantenim perquè encara té uns nivells comparativament alts dins de la ciutat”. Encara que Valía ha remarcat que “els sectors que ara tenim com a prioritaris estan molt per sota dels de la setmana passada, hem de posar en relleu l’eficàcia de les mesures preventives que és la raó de ser d’aquesta eina”.

“El missatge tant als valencians i a les valencianes com als i les turistes que volen venir a visitar-nos és de tranquil·litat, està controlat, tenim una eina d’un gran potencial i utilitat”, ha conclòs Valía.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =

museo prehistoria