caixa popular

"En Falles hauríem de garantir un horari per a tirar petards"

Anaïs Menguzzato fa balanç de les Falles i de l’actuació policial

"En Falles hauríem de garantir un horari per a tirar petards"
21/03/2018 -

La regidora de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, Anaïs Menguzzato, ha fet balanç de les Falles 2018 i de l’actuació policial i dels Bombers durant el mes de març. Respecte als horaris en Falles, ha assegurat que “hauríem de, dins del bàndol faller, garantir un horari de descans quant al tema dels petards”, com ocorre amb les orquestes i amb “quasi totes les coses en Falles”.

Segons Menguzzato, amb la quantitat de gent que es dedica a tirar petards en els carrers de la ciutat de València, “en determinades ocasions hi ha zones” que semblen “una mascletà”. Per això, per a acabar amb el que considera “una ambigüitat”, seria “interessant marcar una hora en la qual no està permès tirar més petards”. D’aquesta forma es garantiria l’horari de descans.

Anaïs Menguzzato

La venda ambulant i la seguretat

Aquestes Falles, a més, la venda ambulant ha sigut motiu de debat a causa de les queixes dels comerciants del centre del Cap i Casal. Les mesures de seguretat adoptades durant les mascletaes, que incloïen el tancament d’alguns carrers, han intensificat el recel de les associacions hosteleras i comercials respecte als venedors ambulants sense llicència.

La regidora de Protecció Ciutadana ha assegurat que encara que “determinades entitats, fins i tot la mateixa oposició, han volgut transmetre que no existeix control sobre la venda ambulant en aquesta ciutat”, la veritat és que “hi ha hagut una unitat de deu policies que sistemàticament han fet el control de la venda ambulant”. A més, va assenyalar els bons resultats, “malgrat la dificultat que suposa el control”, a causa que han incrementat els decomisos.

En suma, la valoració que ha fet Menguzzato és “molt positiva”. “Lo bo és que no hi ha hagut cap notícia destacada quant a la seguretat en general”, ha aclarit, abans d’assenyalar que “aquesta ciutat no ha hagut de veure’s enfrontada a cap emergència de cap tipus”. Per això, ha volgut felicitar als cossos de seguretat estatals i a la Policia Local, Bombers i Protecció Civil.

Llandes venudes en la Plaça de l’Ajuntament per lateros abans de la mascletà

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC