25n
Orgull
Orgull

La JEC acorda ampliar fins al dia 25 el termini per a votar per correu en les eleccions generals i valencianes

La JEC acorda ampliar fins al dia 25 el termini per a votar per correu en les eleccions generals i valencianes
23/04/2019 -

La Junta Electoral Central ha acordat aquest dilluns ampliar el termini de lliurament en les oficines de Correus del vot per a les eleccions generals i a les Corts valencianes fins dijous que ve 25 d’abril de 2019.

Així ho ha decidit després de rebre una sol·licitud del PSOE, que instava a l’organisme a prorrogar el període per a entregar el vot per correu dels comicis que se celebraran el pròxim 28 d’abril. Fins ara, els votants tenien fins al dimecres 24 per a portar a una oficina de Correus el seu vot.

Amb aquesta resolució, la JEC insta a Correus a “extremar la diligència per a assegurar que els sobres amb el vot puguen entregar-se el dia de la votació en les respectives meses electorals dins dels terminis legalment establits”.

La JEC ha pres aquesta decisió després d’estudiar un informe remés per la Societat Estatal de Correus i Telègrafs. El termini porta obert des del 5 de març, data en la qual es va iniciar el període per a realitzar els diversos tràmits.

Seguint el que estableix la LOREG, el termini de sol·licitud del vot per correu comprén des de la data de la convocatòria fins al desé dia anterior a la votació. Per tant, aqueix període va expirar el passat 18 d’abril. Els que realitzaren aquest procés, haurien d’haver rebut la documentació necessària per a exercir el sufragi per correu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 20 =