25n
Orgull
Orgull

Ampliació i millora de voreres, accessibilitat i clavegueram a Paiporta

Ampliació i millora de voreres, accessibilitat i clavegueram a Paiporta
26/03/2019 -

L’Ajuntament de Paiporta porta a terme aquestes setmanes obres d’ampliació i millora de voreres, encreuaments, xarxa d’abastiment d’aigua potable, clavegueram i evacuació d’aigües pluvials als carrers Sant Eduard, Sant Francesc, Palleter i Poeta Llorente. L’objectiu global d’aquesta actuació, que afecta diferents trams dels vials, és millorar tots aquests elements i adequar-los a les directrius marcades pel Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), aprovat pel ple municipal l’any 2017.

L’obra, impulsada per la Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, suposa una inversió de 310.970,00 euros (IVA inclòs), i serà finançada amb fons del Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis Municipals (PPOS) de la Diputació de València.

La intenció de l’actuació és millorar l’estat del conjunt d’aquests carrers, l’accessibilitat i la funcionalitat, així com la imatge urbana de la zona mitjançant l’actualització de paviments i seccions viàries incloses en el PMUS. Amb aquesta finalitat, s’han dissenyat vials de voreres més amples i calçades ajustades al tipus de trànsit que han de suportar.

A aquesta actuació se suma també, en alguns dels casos, la renovació de la xarxa d’abastiment d’aigua potable, el reforç del sistema d’evacuació de pluvials, i l’actualització del sanejament general.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 1 =