25n
25N
25N

Les AMPAS de Paterna reben 30.000€ en ajudes del curs 2018-2019

Les subvencions estan destinades a activitats extraescolars o complementàries realitzades per les AMPAS

Les AMPAS de Paterna reben 30.000€ en ajudes del curs 2018-2019
19/11/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha obert el termini per a la sol·licitud d’ajudes a les AMPAS (Associacions de Mares i Pares d’Alumnes), que es podran presentar en el consistori fins al pròxim 30 de novembre.

En total, es repartiran fins a 30.000€, atenent criteris de compensació entre les entitats sol·licitants, concedint major subvenció a les quals menys socis tinguen, a les quals cobren menys quota i a les quals compten amb major nombre de menors amb necessitats de compensació, partint d’una quantitat fixa per ser una AMPA legalment constituïda a la ciutat.

Tal com ha explicat el regidor d’Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, “aquesta ajuda està encaminada a subvencionar les activitats que hagen realitzat les AMPAS durant el curs 2018-2019 pel que fa al funcionament, a activitats extraescolars, a activitats complementàries o a accions vacacionals”.

Per a poder sol·licitar aquesta ajuda, les AMPAS hauran de presentar una relació d’activitats objecte de subvenció, indicant el nom, la duració i el nombre d’assistents.

Fortea ha afirmat que, amb aquesta ajuda, “des de l’equip de govern volem apostar per cohesionar la comunitat educativa de la ciutat, promocionant el funcionament de les AMPAS i les activitats complementàries que realitzen per a l’alumnat. D’aquesta manera, pretenem reforçar la idea d’equip, reconeixent la labor que realitzen tots els agents de la comunitat educativa a favor del bé comú dels xiquets i xiquetes de Paterna”.

Les ajudes poden sol·licitar-se únicament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament i són compatibles amb altres subvencions, sempre que es complisquen els límits establits per la Llei.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + deu =

CCCC
activem alfafar