25n
25N
25N

La vicepresidenta Amigó visita les obres de la Diputació a Catadau

El municipi de la Ribera Alta rebrà més de 475.000 euros del nou Pla d’Inversions de la corporació provincial per a continuar millorant les infraestructures i serveis del poble

La vicepresidenta Amigó visita les obres de la Diputació a Catadau
05/03/2020 -

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, acompanyada per l’alcalde de Catadau, Hèctor Roig, i una representació municipal, ha visitat les obres que el municipi porta en marxa amb fons de la Diputació, entre elles les actuacions al poliesportiu on s’ha construït un camp de futbet i s’ha millorat l’accessibilitat.

La vicepresidenta i responsable de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació ha visitat també la Casa de la Cultura, on s’ha executat la substitució de l’equip de climatització per a millorar l’eficiència energètica, així com la reforma dels banys i de l’escenari. “Són obres que milloren instal·lacions municipals, l’ús que li pot donar la ciutadania, en definitiva projectes més respectuosos mediambientalment” ha explicat Amigó.

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Hèctor Roig, ha comentat que “estem molt contents amb les subvencions de la Diputació, ja que si no no serien possibles moltes obres que necessita el municipi”. Roig ha volgut ressaltar la seua satisfacció amb “l’esforç que fa la Diputació, ja que s’ha fet pública la quantia del nou Pla d’Inversions pel qual rebrem més de 475.000 euros”.

Amigó també ha conegut de primera mà les obres finalitzades, que ha subvencionat la Diputació de València, com és el cas de la rehabilitació de l’Escorxador Municipal per a convertir-lo en una sala “multiusos” i d’exposicions. A més, ha visitat l’estat de les obres al carrer Fonteta, que contemplen l’ampliació de les voreres i l’adequació de l’entorn. Durant la seua visita a Catadau, Maria Josep Amigó s’ha interessat per l’estat de la Casa Tavio que està pendent de ser rehabilitada.

Per últim, el regidor de Participació Ciutadana, Transparència i Diversitat de Catadau, Josep David Bisbal, ha mostrat a la vicepresidenta el projecte de Govern Obert de retransmissió dels plens municipals per internet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + catorze =