caixa popular

Maria Josep Amigó: “Aquestes jornades tenen la finalitat de recolzar l´esforç de les autoritats locals en l´aplicació de polítiques d´energia sostenible”

Aquesta és la cinquena jornada d’un total de 12, on professionals de la matèria informen als tècnics municipals, i al públic en general, sobre mobilitat elèctrica, autoconsum, transició i pobresa energètica, entre altres coses.

Maria Josep Amigó: “Aquestes jornades tenen la finalitat de recolzar l´esforç de les autoritats locals en l´aplicació de polítiques d´energia sostenible”
29/05/2018 -

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, i el diputat de Medi Ambient, Josep Bort, varen inaugurar ahir de vesprada la cinquena jornada comarcal sobre canvi climàtic i energia sostenible. Després d’Utiel, Ayora, Xàtiva i Xiva, Massamagrell ha sigut l’escenari d’aquesta jornada, d’un total de dotze.

Acompanyada per Josep Bort, diputat de Medi Ambient, i per l’alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, Maria Josep Amigó va assenyalar que aquestes jornades tenen com a objectiu“recolzar l’esforç de les autoritats locals en l’aplicació de polítiques d’energia sostenible”. Per la seua banda Josep Bort va remarcar que estes jornades pretenen “difondre els avantatges de l’energia sostenible i que el seu ús no sols servisca per a cuidar el planeta sinó també la nostra salut”. El diputat de Medi Ambient va subratllar la voluntat de la Generalitat, la Diputació i els governs municipals d’anar de la mà per a fer polítiques energètiques ja que actualment “està en les mans de la gent reduir les emissions ja que el 50% de les emissions de CO2 es fan a l’àmbit municipal”.

Aquestes jornades comarcals, organitzades per l’àrea de Medi Ambient de la Diputació i per ASELEC, tenen com a objectiu informar i resoldre els dubtes, no sols dels tècnics municipals, sinó també del públic en general. Els temes a tractar són l’autoconsum, la transició, la pobresa energètica i la mobilitat elèctrica.

Cal destacar que a Espanya es matricularen un total de 3.636 vehicles elèctrics i híbrids l’any 2015, mentre que al mes de març de 2018, eixes matriculacions en foren 2639.

Aquesta sèrie de jornades continuarà celebrant-se pròximament a Sagunt, la Pobla de Vallbona, Torrent, Paiporta, Sueca, Gandia i finalitzarà a Ontinyent el proper 18 de juliol.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris