caixa popular

Ameyal acull la presentació d'Insider a València

El restaurant d’Alta Cuina Mexicana seleccionat per “El Tenedor” com una de les 30 millors taules de la ciutat

Ameyal acull la presentació d'Insider a València
22/09/2017 -

El restaurant Ameyal Alta Cuina Mexicana situat en el carrer Conde Salvatierra, 39, inicia aquesta nova temporada carregat d’il·lusió per la bona marxa del restaurant i el gran acolliment que li ha dispensat el públic des que va obrir fa un any i mig.

De fet, el reconeixement constant i el treball de l’equip d’Ameyal han possibilitat que la coneguda guia de restaurants “El Tenedor” haja seleccionat aquest establiment no solament per a presentar la seua nova iniciativa “Insider” sinó per a seleccionar-ho com un dels 30 restaurants exclusius i destacats que formen part d’ella a València.

“Insider” és una iniciativa que ja ha sigut implantada amb èxit a Madrid i Barcelona, i que tracta de posar en valor les millors taules de cada capital, descobrint elements diferencials que els converteixen en únics. Així, l’ambiciosa proposta gastronòmica, la cuidada sala, el selecte celler i l’elegància de l’establiment li han valgut ser considerat per “El Tenedor” com un dels restaurants de referència de la ciutat de València.

De fet durant els últims mesos ha comprovat com a tants turistes com els ciutadans de València s’han acostat i lloc en valor no solament la cuidada decoració del local que va ser premiada recentment per la Federació d’Hostaleria de València, sinó també per la selecta proposta gastronòmica que li va valdre ser reconegut com el restaurant Mexicà de l’any a Espanya per la Luxury Travel Guide, a més de rebre el certificat d’excel·lència de Tripadvisor i convertir-se en un restaurant recomanat en les principals guies gastronòmiques.

El restaurant Ameyal que sempre s’ha mostrat com una xicoteta ambaixada mexicana, seguirà treballant per a posar en valor la cultura gastronòmica del seu país, i demostrar als seus clients per què la cuina mexicana va ser declarada en 2010 patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + dotze =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris