25n
25N
25N

L’Ajuntament d’Alzira subvencionarà els monuments fallers i proposa una nova normativa de festes

Diego Gómez: “Volem contribuir a enaltir la festa i la convivència veïnal, tal com prometérem en la campanya electoral”

L’Ajuntament d’Alzira subvencionarà els monuments fallers i proposa una nova normativa de festes
24/09/2019 -

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el regidor de Festes, Xavi Pérez, assistiren ahir a l’assemblea de presidents de les falles d’Alzira convocada per la Junta Local Fallera (JLF).

L’alcalde va explicar als assistents un dels projectes en els quals es va comprometre en la passada campanya electoral. Gómez llançà la iniciativa de subvencionar en un 10% el cost dels monuments de les diferents seccions de les comissions falleres.

Per tal de portar endavant aquesta mesura, l’alcalde proposà a l’assemblea crear una comissió composta per un membre de cada secció, a més dels integrants de la JLF per tal de concretar el protocol a seguir per a optar a aquestes ajudes que ja estaran reflectides al pròxim pressupost municipal.

“Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Alzira vol impulsar un augment de la qualitat dels monuments, tal com va proposar Compromís”, ha assenyalat l’alcalde.

També va insistir en la necessitat de la col·laboració de les comissions falleres en les tasques de neteja al llarg del període festiu

Normativa de festes

Per la seua part, el regidor de Festes, avi Pérez, va explicar la normativa per tal de racionalitzar les festes de carrer i d’ocupació de la via pública. Es tracta d’unes normes que entraran en vigor a partir de gener de 2020.

“Aquesta norma s’ha creat per tal d’afavorir la convivència amb el veïnat, de manera que es regulen les celebracions de cada falla en períodes concrets de l’any”, ha explicat el regidor.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − tres =