25n
25N
25N

Alzira sorteja 1.000 euros en la seua campanya de Sant Valentí

Alzira sorteja 1.000 euros en la seua campanya de Sant Valentí
10/02/2020 -

El departament de Promoció econòmica d’Idea, ha llançat la campanya “Estic In Love amb el comerç d’Alzira” per a dinamitzar el comerç local aprofitant les compres de Sant Valentí.

La campanya planteja un sorteig entre els participants, en el que es podrà guanyar una targeta Alzira valorada en 1000 euros, comentant les publicacions a les xarxes socials d’Idea (Facebook i Instagram).

INSTRUCCIONS SORTEIG

Deixa un comentari en la publicació de la campanya i explica quin és el teu comerç d’Alzira favorit i què t’enamora d’ell.

  1. Etiqueta el comerç amb què estàs enamorat si té xarxa social o almenys inclou el seu nom si no disposa d’aquesta o la desconeixes
  2. No oblides posar l’etiqueta #esticinlovecomerçalzira o #esticinlovealzira
  3. Es pot participar fins al 16 de febrer a Instagram o a Facebook.

El sorteig es realitzarà el 17 de febrer de 2020. Entre totes les persones participants en les dues xarxes socials, se sortejarà una Targeta d’Alzira valorada en 1.000 €. La persona premiada s’anunciarà al Facebook i Instagram IDEA Alzira i haurà de contactar amb l’agència dins de les 24 hores següents. En transcórrer aquest termini, es publicarà la primera persona de reserva, i així successivament fins a poder contactar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − dotze =

Informacion coronavirus