25n
25N
25N

Alzira signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Novaterra

Alzira signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Novaterra
01/10/2020 -

Hui ha tingut lloc la signatura del Conveni de col·laboració amb la Fundació Novaterra, amb l’objectiu de reforçar la integració sociolaboral amb la seua tasca des del Centre de Participació Ciutadana.

A l’acte han assistit l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, la regidora responsable d’àrea, Marina Mir, Joan Rovira, cap del Servei de l’Àrea de Serveis Socials i Emili Altur, gerent de la Fundació NovaTerra.

Amb la signatura d’aquest Conveni, per quatre anys renovables, la Fundació Novaterra s’ocuparà de desenvolupar les iniciatives que, des de l’Ajuntament, volen impulsar-se envers la integració social i laboral de col·lectius de major precarietat i vulnerabilitat social, especialment mitjançant accions de caràcter formatiu i de promoció de l’ocupació.

Tal com ha assenyalat l’alcalde d’Alzira, “aquesta iniciativa pretén incloure el criteri de la inserció laboral, com a part essencial per a la inserció social”.

Aquest conveni de col·laboració és el fruit de dos anys de contactes i amb aquest acord, l’Ajuntament d’Alzira cedirà les instal·lacions del Centre de Participació Ciutadana per a desenvolupar l’activitat que portaran a terme les dues orientadores assignades al projecte.

Per la seua banda, la regidora de l’àrea, Marina Mir, considera que el conveni “respon al manament de la llei de renda valenciana d’inclusió que exigeix polítiques actives envers la inserció sociolaboral, no sols mesures assistencials”.

La Fundació Novaterra, des de les diferents seus, ha tramitat l’any passat 530 itineraris d’inserció, dels quals 245 persones han pogut trobar ocupació. Segons assenyala Emili Artur, gerent de la fundació, “l’experiència de més de vint-i-cinc anys de treball de la fundació i el reconeixement per part d’institucions i empreses avalen els projectes que vol dur avant l’Ajuntament basat en formació d’habilitats transversals, formació ocupacional i inserció laboral, intermediació laboral, promoció de l’ocupació i l’emprenedoria i la inserció sociolaboral”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + quatre =

bombers
CCCC