25n
25N
25N

Alzira, nou membre de l'Aliança Europea per a la Formació d'Aprenents

Alzira, nou membre de l'Aliança Europea per a la Formació d'Aprenents
16/10/2019 -

La Comissió Europea ha reconegut a l’Ajuntament d’Alzira com a nou membre de l’Aliança Europea per a la Formació d’Aprenentes (European Alliance for Apprenticeship) en un esdeveniment de benvinguda per a nous socis a Finlàndia.

La directora d’IDEA, Carmen Herrero, en representació de l’Ajuntament d’Alzira, ha signat el compromís d’adhesió en un acte protocol·lari que ha tingut lloc aquesta vesprada a Hèlsinki en presència de la directora de l’Aliança Europea per a la Formació d’Aprenentes, Sra. Manuela Geleng, i del director general d’Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la Comissió Europea, Sr. Joost Korte.

Per la seua banda, l’alcalde i regidor d’Ocupació, Desenvolupament Econòmic, Comerç i Projectes Europeus, Diego Gómez, assegura que “l’objectiu d’aquesta aliança transnacional és enfortir la qualitat, l’oferta i la imatge general de la formació d’aprenentes en tota Europa i particularment en la ciutat, al mateix temps que es fa promoció de la mobilitat internacional”.

La signatura d’aquest acord permetrà a l’Ajuntament d’Alzira trobar socis per a compartir experiències i aprendre de bones pràctiques, promocionar esdeveniments, desenvolupar noves idees i activitats i tindre accés a les últimes notícies i eines sobre la formació d’aturats.

Aquesta aliança està formada per un total de 300 organitzacions de tota Europa. L’Ajuntament d’Alzira és l’únic representant de l’administració local entre els 25 membres espanyols que formen part d’aquesta.

L’assoliment de l’Ajuntament d’Alzira ha sigut integrar-se en una entitat de la Comissió Europea, de la qual formen part organitzacions tant públiques com privades de primer ordre del nostre país, com Iberdrola, Bankia, Repsol, la cooperativa de Mondragón, UGT, la Cambra de Comerç, Universitat de Deusto i fins i tot governs autonòmics com el País Basc o Madrid.

Això suposa un reconeixement a la labor que s’ha realitzat en els últims anys des de l’Agència de Desenvolupament Local d’Alzira (IDEA), tant en l’àmbit de la formació d’aturats com en el de les mobilitats internacionals.

A més, això suposa un pas més per part de l’Ajuntament d’Alzira en l’objectiu d’afavorir una major ocupabilitat dels joves, la reinserció en el mercat laboral de persones desocupades i aturats de llarga duració i l’adquisició d’una major experiència professional d’aquests.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − dotze =

museo prehistoria