25n
25N
25N

Alzira crea Peke Turisme, una iniciativa turística destinada als més menuts

Alzira crea Peke Turisme, una iniciativa turística destinada als més menuts
27/09/2019 -

Amb motiu del Dia Mundial del Turisme, naix Peke Turisme Alzira, una nova iniciativa turística destinada als més menuts i les seues famílies per donar a conéixer la ciutat d’Alzira, el seu patrimoni i la seua història. La regidoria de Turisme comença a desenvolupar la primera de les ofertes, coincidint amb la celebració de la festivitat del 9 d’Octubre.

Es tracta d’unes jornades programades per als dies 4, 5 i 8 d’octubre, Una activitat adaptada a l’horari escolar els dies 4 i 8 d’octubre i per al turisme familiar el dissabte 5. Els dies tindran la següent programació:

• Divendres 4 d’octubre, d’11 a 13’30 h. Amb dos funcions teatralitzades d’una hora cadascuna a la Casa Reial i visita al MUMA, amb l’opció de fer-se una foto-record en l’anamorfosi de Jaume I. Preu: 1 €.
• Dimarts 8 d’octubre, d’11 a 13’30 h. Amb dos funcions teatralitzades d’una hora cadascuna a la Casa Reial i visita al MUMA, amb l’opció de fer-se una foto-record en l’anamorfosi de Jaume I. Preu: 1 €.
• Dissabte 5 d’octubre d’11 a 13’30 h. Amb funció teatralitzada, taller d’activitats i foto-record. Preu: 2 €.

La regidora de Turisme, Isabel Aguilar, ha destacat: “Crec necessari un coneixement prematur de la història i patrimoni de la nostra ciutat, per poder arribar a estimar el que tenim. El desconeixement fa no reivindicar, de vegades, el que és nostre, i pot ser un punt de partida per al vandalisme i accions incíviques que a la fi maltracten el nostre patrimoni”.

Per a inscriure’s s’ha d’enviar un correu electrònic a muma@alzira.es o un missatge privat a la pàgina de Facebook Alzira Turisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =