25n
25N
25N

Alzira comença hui el voluntariat per a cosir mascaretes

400 mascaretes que aniran destinades a l’Hospital de la Ribera

Alzira comença hui el voluntariat per a cosir mascaretes
25/03/2020 -

Després d’una setmana de gestions hui comença l’elaboració de les mascaretes sanitàries que cosiran un grup de dones d’Alzira.

Es tracta d’una iniciativa social que naix d’un grup de veïnes de la ciutat, que conscienciades de la necessitat es van posar en contacte amb l’Ajuntament. Prompte van ser més de 20 cosidores que es van mostrar interessades a col·laborar de manera desinteressada i a hores d’ara la quantitat ha augmentat considerablement.

Per tal de poder oferir un producte apte, amb el material adequat, s’ha comptat amb l’assessorament de l’hospital, que a més ha facilitat el teixit per a elaborar, inicialment 400 mascaretes.

“Vull agrair la solidaritat de la ciutadania que no ha dubtat en posar-se a disposició per a treballar. Estem molt contents per la bona acollida que ha tingut i sense haver començat ja estem esperant més material per a poder donar a cosir a totes les persones que s’han interessat per participar” ha assegurat la regidora de Sanitat Gemma Alós.

Este mateix matí s’ha fet el repartiment de material: teixit, gomes i cintes entre el primer grup de cosidores. Una volta estiguen acabades es portaran a esterilitzar i s’entregaran a l’hospital.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 13 =