25n
25N
25N

Alzira celebra la Fira Animalista Solidària

Alzira celebra la Fira Animalista Solidària
11/11/2019 -

La comissió de la falla Hernán Cortés organitza, amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat, la seua I Fira Animalista Solidària. Amb aquesta iniciativa que tindrà lloc el diumenge 17 de novembre es pretén fomentar l’adopció d’animals.

La fira començarà a les 10 del matí a la plaça Major amb una desfilada d’animals en adopció. També hi haurà una exhibició canina de busca, detecció, obediència i habilitats. S’impartirà una classe d’obediència per part del Club Caní Units. A les 11.30 h tindrà lloc una xarrada canina al voltant de la nutrició i mal comportament. La jornada finalitzarà a les 13 h amb la difusió d’informació per a adopcions per part de les associacions presents a la fira.

Conjuntament amb aquesta iniciativa, s’han arreplegat més de 500 kg de pinso gràcies a les empreses patrocinadores que es repartiran entre les associacions que col·laboren en aquesta I Fira Animalista Solidària.

Aquesta activitat ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats i ONG’s relacionades amb els animals, així com de la regidoria de festes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 14 =

ccccinema
lleida 2020
activem alfafar