25n
25N
25N

Alzira enceta la cinquena edició de la campanya 'Per Sant Bernat el Comerç sona a Festa'

Hi haurà música en directe a les zones comercials de la localitat i entrades gratuïtes per als concerts de festes

Alzira enceta la cinquena edició de la campanya 'Per Sant Bernat el Comerç sona a Festa'
17/07/2019 -

Fins al 23 de juliol Alzira viu les seues festes locals, i per a potenciar les compres al xicotet comerç d’Alzira, des de l’Ajuntament encetem la cinquena edició de la campanya Per Sant Bernat el Comerç sona a Festa.

“Sens dubte les festes són una gran ocasió per a reforçar les compres en el comerç local. Per quint any consecutiu repetim aquesta campanya que vol donar-li veu als nostres botiguers i botigueres en la ràdio pública” declara l’alcalde i regidor de Comerç, Diego Gómez.

Amb l’objectiu de millorar l’activitat comercial s’han programat diferents activitats:

Dijous 18 i divendres 19 de juliol podràs escoltar l’especial Comerç d’Alzira Ràdio 107.9 FM des de les 10 h a 13 h. En aquesta ocasió el programa matinal conduït per Ma Carmen Cano ix al carrer i estarà dijous 18 a la Plaça Major i divendres 19 a l’Àrea comercial Parc Pere Crespí. Quasi 40 comerços i grups musicals passaran pels micròfons de la ràdio, així com el regidor de festes i l’alcalde i responsable de comerç.

A més, amb aquesta campanya es podran guanyar entrades per als concerts de Sant Bernat Alzira 2019 quan es facen compres als comerços d’Alzira els dies 18 i 19. Els compradors que durant l’emissió del programa de ràdio es presenten a l’estand d’Alzira Ràdio amb un tiquet que acredite que han fet la seua compra en un comerç d’Alzira eixe matí, per un import de més de 20 €, rebran una entrada gratuïta per als Concerts de Sant Bernat.

El regidor de festes, Xavi Pérez ha manifestat que “amb el regal d’entrades, oferim un incentiu per a sumar clients al comerç locals alhora que fomentem l’assistència i donem una major visibilitat a l’oferta musical de les nostres festes”.

Un total de 80 entrades seran repartides entre els dos programes, 40 entrades en cada programa:

20 entrades per al Tribut Raffaella Carrá que serà el dijous 18 de juliol.
30 entrades per al concert de Niña Pastori del diumenge 21 de juliol.
30 entrades per a la Gira de David Bustamante del dilluns 22 de juliol

A més també gaudirem de Música al carrer. Divendres 19 de juliol, de 10.30 h a 13.00 h, trobarem diferents actuacions al carrer de grups de música de la Societat Musical d’Alzira. Amb les seues actuacions animaran les zones comercials de la ciutat. Els llocs on podrem gaudir dels espectacles musicals seran la Vila, Benito Pérez Galdós, Sants Patrons, Hort dels Frares i Àrea Comercial Parc Pere Crespí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − tres =