25n
25N
25N

Alzira autoritza la Fira d’atraccions de Nadal amb totes les mesures anti-COVID

Alzira autoritza la Fira d’atraccions de Nadal amb totes les mesures anti-COVID
10/12/2020 -

Els xiquets i xiquetes d’Alzira podran gaudir aquest Nadal de la tradicional fira d’atraccions al recinte firal a partir del dia 18 de desembre. L’ajuntament d’Alzira autoritzarà la instal·lació de les atraccions amb la condició que els firaires complisquen totes les normatives anti-COVID publicades en el darrer DOGV de 5 de desembre.

Els firaires hauran de controlar el nombre de persones que estiguen en aquest recinte amb número màxim de 400 persones i hauran de desinfectar les atraccions després de cada ús. Així mateix caldrà aplicar les mesures de distància social en les atraccions.

En aquest sentit, l’alcalde, Diego Gómez ha manifestat que els professionals de la fira “han de complir escrupolosament aquestes mesures sanitàries i de seguretat. És també molt important la desinfecció i les distàncies de seguretat de les mateixes atraccions”

Ahir a la vesprada l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, el regidor de festes, Xavi Pérez i el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, van mantenir una reunió amb els firaires per tal d’informar de les noves mesures publicades aquest mateix cap de setmana. Així mateix es van revisar conjuntament els protocols de seguretat, procediment de muntatge, terminis i controls d’accés que s’han de portar a terme.

Cal recordar que el recinte firal compta amb 15.000 metres quadrats els quals es reservarien 11.000 per a traccions i punts de venda i la resta, 4000, com a sòl transitable.

L’associació de firaires de la Ribera va presentar en les últimes setmanes un protocol de seguretat adaptat a les noves circumstàncies per a poder instal·lar la fira.

La fira tindrà lloc des del pròxim 18 de desembre i durant un mes, sempre que les condicions i normatives sanitàries ho permeten. Com l’any passat, enguany també hi haurà franges horàries per a la fira silenciosa, en què les atraccions apagaran música i sorolls per tal de rebaixar l’estridència i sensibilitzar-se amb els joves i xiquets i xiquetes que pateixen un trastorn associat a l’autisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 1 =