caixa popular

Àlvaro: "Al PP li molesta que Oltra estiga millorant la nefasta imatge de la Generalitat que ells deixaren a Europa"

Àlvaro: "Al PP li molesta que Oltra estiga millorant la nefasta imatge de la Generalitat que ells deixaren a Europa"
17/06/2017 -

La portaveu adjunta de Compromís, Mònica Àlvaro, ha contestat les crítiques vessades este divendres pel PP cap a la Vicepresidenta, Mónica Oltra, pel seu recent viatge a les institucions europees. Per a Àlvaro “els dirigents del PP estan demostrant que els molesta molt que el govern del Botànic estiga millorant a passos agegantats la nefasta imatge que els governs del PP deixaren del nostre territori en la Unió Europea”.

“Les reunions d’Oltra amb diferents representants de la Comissió Europea i el Consell d’Europa i la seua intervenció davant el Consell Europeu d’Ocupació i Política Social(EPSSCO) han contribuït a traslladar a les institucions europees el canvi que s’ha produït al territori valencià en els últims dos anys amb la potenciació de les polítiques socials i la necessitat d’inversió en polítiques socials com a pilar de sostenibilitat i desenvolupament de la Unió Europea. S’ha de recordar que es tracta d’un viatge que respon a què este semestre la Vicepresidenta representa a les Comunitats Autònomes al Consell de l’EPSSCO i quan és convocada acudeix”.

Segons Àlvaro “per molt que al PP li resulte difícil d’acceptar els temps de les multes de la Unió Europea a la Generalitat s’han acabat, ara s’han restablert les bones relacions amb les institucions europees i, com ha fet la Vicepresidenta, es treballa de valent per què els valencians i valencianes reben els major recursos europeus possibles”.

Respecte a la petició de compareixença anunciada pel PP, Compromís recorda que immediatament després dels anteriors dos viatges a les institucions europees Mónica Oltra registrà la corresponent sol·licitud de compareixença en Les Corts a petició pròpia per explicar en seu parlamentària el resultat de les seues reunions i en esta ocasió no va a ser menys. “Les dirigents del PP podrien haver preguntar per esta circumstància a Eva Ortiz, vicepresidenta de la comissió d’Afers Europeus de Les Corts, abans de fer el ridícul d’anunciar com extraordinària la petició d’una compareixença que sistemàticament és sol·licitada“, ha conclòs Àlvaro.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + deu =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris