25n
25N
25N

Joves alumnes de Caxton College ajuden a menors del Centre de Dia

Joves alumnes de Caxton College ajuden a menors del Centre de Dia
08/10/2019 -

Dijous passat, 1 d’octubre, es va realitzar el lliurament de diplomes als alumnes de Caxton College que han participat al llarg del curs passat en diferents sessions de suport als xiquets i xiquetes del Centre de Dia de Menors Martínez Coll, una experiència que als joves els ha servit per a «ser més responsables». El projecte funciona tan bé que Marta Gil i l’alcaldessa Paz Carceller van aprofitar la visita per a renovar el conveni per altres dos anys.

Són tretze alumnes de Caxton College, majors de 16 anys, que han participat al llarg del curs 2018-19 en diferents tallers monogràfics en anglés, dirigits als alumnes de 6 a 8 anys del Centre de Dia Martínez Coll.

Per als primers, una oportunitat de conéixer altres cultures, altres circumstàncies i, sobretot, d’aprendre conceptes com a solidaritat o cooperació. Com deia Laura en el lliurament de diplomes: «El millor de l’experiència ha sigut conéixer als xiquets, ells ens han ensenyat molt».

Alguna cosa en el que també coincideix el seu company Jacobo, per al qual l’experiència «ens ha ensenyat a ser més responsables i, sobretot, ens ha emocionat: no estem acostumats al fet que un xiquet et diga “com et vull”; això no ho podem oblidar».

És el «pagament» que reben dels menors als quals han ajudat en totes les assignatures al llarg del curs, però especialment en anglés, per alguna cosa és l’especialitat d’aquests alumnes.

Després del lliurament de diplomes, la vicedirectora Marta Gil i l’alcaldessa Paz Carceller, en presència del regidor José Mª Esteve, van procedir a signar la renovació el conveni durant dos anys més, vistos els beneficis tant per als adolescents de Caxton com per als xiquets i xiquetes del centre de dia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 7 =