25n
25N
25N

L'alumnat de Paterna commemora el Dia de la Pau a la Casa de la Joventut

L'alumnat de Paterna commemora el Dia de la Pau a la Casa de la Joventut
30/01/2020 -

La Casa de la Joventut de Paterna recorre aquesta setmana els instituts públics de la ciutat realitzant activitats per a commemorar el Dia de la Pau en l’àmbit educatiu, que se celebra hui 30 de gener.

Tal com ha explicat el regidor de Joventut, Roberto Usina, “l’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar valors com la tolerància, la solidaritat, el respecte, la no-violència i la pau entre els nostres joves, contribuint així a millorar la convivència en els centres educatius”.

Durant aquesta setmana, el personal de la Casa de la Joventut està visitant els instituts públics de la ciutat per a realitzar murals en els quals els alumnes i alumnes reflexionen sobre la Pau i sobre el foment d’actituds que contribuïsquen a un clima de respecte i concòrdia.

Els centres participants en aquesta iniciativa són l’IES Peset Aleixandre, l’IES Henri Matisse i l’IES La Canyada. Tots ells mantindran exposats els murals durant el curs per a recordar la cita i els valors que fomenta.

Així mateix, el personal de la Casa de la Joventut de Paterna està aprofitant les visites per a informar els estudiants de totes les activitats i avantatges de les quals poden gaudir els joves de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + nou =