25n
25N
25N

L'enllumenat nadalenc a la Plaça de l'Ajuntament de València, nou atractiu per a la ciutadania

L'enllumenat nadalenc a la Plaça de l'Ajuntament de València, nou atractiu per a la ciutadania
07/12/2018 -

La plaça de l’Ajuntament i els barris compten amb motius decoratius i il·luminació amb l’objectiu de dinamitzar la ciutat amb motiu de les festes de Nadal. El pressupost d’enguany destinat per a tal fi, que s’ha incrementat un 33% respecte a l’exercici anterior, s’ha situat en 80.000 euros. Aquesta partida inclou la il·luminació que s’ha incorporat al pesebre situat a la plaça de la Reina, i als reclams nadalencs dels barris de Benicalap i Malilla, i dels pobles de Forn d’Alcedo i Mauella . Tots aquests punts estaran il·luminats de diumenge a dijous, des de les 17.30 hores fins a la 1 de la matinada; els divendres i dissabtes la llum romandrà encesa fins a les 02.00 hores; i la Nit de Nadal i de Reis el servici es perllongarà fins a les 03.00 hores.

L’esmentat pressupost també inclou l’enllumenament de 15 arcs al carrer de la Pau, huit al carrer de Sant Vicent i altres 11 en les entrades a la plaça de l’Ajuntament, al centre de la ciutat. I enguany, s’ha afegit una presa de tensió per a Nit de Cap d’Any a la plaça de Patraix. En total hi haurà vora 30 emplaçaments amb decoració nadalenca.

«Per quart any consecutiu, el Govern de la Nau ha dissenyat una ornamentació i una il·luminació de Nadal de forma descentralitzada, amb l’objectiu de donar protagonisme a diferents districtes de la ciutat i afavorir l’activitat comercial en aquests llocs. Com a gran novetat, enguany altres dos barris i dos pobles de la ciutat se sumen a aquesta iniciativa municipal», tal com ha reiterat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

De fet, els barris de Benicalap i Malilla han instal·lat un arbre de Nadal, sumant-se així a les places de Campanar, Patraix, Sant Valer (Russafa), Benimaclet, Creu del Canyamelar, Doctor Collado (Ciutat Vella), Abastos, Sant Marcel·lí i Orriols. I a aquests onze arbres, cal afegir la il·luminació nadalenca de Forn d’Alcedo i Mauella, amb cortines de llums LED o cartells que desitgen ‘Bon Nadal’, sumant-se així a la resta de pobles de València, que ja els tenien des del passat Nadal.

«De nou, l’Ajuntament ha dissenyat una ornamentació i una il·luminació nadalenques descentralitzades», segons ha conclòs Pere Fuset en fer «una crida a la ciutadania per acostar-se als múltiples punts decorats per tota la ciutat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

CCCC
torrent