25n
25N
25N

Almàssera es reuneix amb empresaris del polígon per a pròximes actuacions

Almàssera es reuneix amb empresaris del polígon per a pròximes actuacions
07/11/2019 -

La Regidoria de Promoció Econòmica Sostenible de l’Ajuntament d’Almàssera es va reunir dimecres passat 6 de novembre amb els empresaris i empresàries del polígon industrial del municipi amb l’objectiu de fixar i establir les línies d’actuació que es duran a terme en aquesta nova legislatura respecte a l’àrea industrial.

En aquesta trobada de concòrdia i ambient constructiu es van analitzar tant les febleses presents en les empreses com aquells aspectes en els quals se senten enfortides, ja que les empreses del polígon d’Almàssera constitueixen el principal motor de generació d’ús de la localitat.

Es van tractar temes tals com la implantació de la fibra en el terme municipal, la millora de la recollida de residus i fems, l’accés a l’eficiència energètica i comptar amb infraestructures de serveis.

Per part seua, el compromís de la regidoria de Promoció Econòmica Sostenible de l’Ajuntament d’Almàssera és promoure l’associacionisme entre els emprenedors que se situen en el polígon industrial del municipi i atendre les principals necessitats de les empreses per a facilitar-los una major competitivitat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =