25n
25N
25N

Almàssera registra 67 denúncies des que es va iniciar l'estat d'alarma

Almàssera registra 67 denúncies des que es va iniciar l'estat d'alarma
26/05/2020 -

La Policia Local d’Almàssera ha confeccionat un informe intern en el qual es registren 67 denúncies a veïns i veïnes d’Almàssera des del passat 14 de març dia en què el President del Govern, Pedro Sánchez va decretar l’estat d’alarma.
Aquestes denúncies s’han succeït tant durant les setmanes de confinament com en els dies de fase 0 i 1 i es corresponen amb les limitacions i prohibicions de cada període.

Les més freqüents han sigut desplaçar-se a les localitats limítrofes, no complir amb l’horari establit a l’hora de passejar i fer esport, ajuntar-se en un habitatge o lloc tancat més de 10 persones, no portar la mascareta posada i fer festes.

La Policia Local d’Almàssera també ha comptabilitzat les identificacions realitzades des de l’inici de l’estat d’alarma que ascendeixen a quasi 700 aproximadament sent la majoria d’elles de veïns i veïnes que s’adequaven a les restriccions de mobilitat.

D’altra banda, la centraleta de la Policia Local continua rebent diàriament incomptables telefonades dels veïns i veïnes d’Almàssera que requereixen informació sobre qüestions de mobilitat, horaris, obligatorietat de l’ús de mascareta… que són resoltes i gestionades satisfactòriament pels agents locals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 7 =